Bilverksted

Vårt verksted har spisskompetanse på Ford, Suzuki og BYD, men vi er også godkjent for service og reparasjoner av alle bilmerker. Vi utfører også service vedlikehold av el-biler, uavhengig av bilmerke. Vi er også godkjent for å utføre EU-kontroll.

Høy fagkompetanse – fordi din bil fortjener det

Alle våre mekanikere får kontinuerlig oppdateringer og kompetansepåfyll for å kunne levere den kvaliteten vi er kjent for. Vi tilbyr alle typer service og reparasjoner på raskeste og beste måte, i et topp moderne verksted med motiverte og dyktige medarbeidere.

 

Øystese Mek. Verksted er tilknyttet bilverkstedkjeden MECA. MECA-konsernet er en ledende aktør på ettermarkedet for bildeler, verktøy, forbruksartikler, billakk og verkstedutstyr. Les mer på  www.meca.no

 

Karosseri og lakk

La ikke hvem som helst utbedre karosseriskader. Dagens biler er ingeniørkunst til minste detalj for å sikre optimal trygghet for deg og dine passasjerer. For å opprettholde strukturen i støtabsorberende soner og styrken rundt kupeen er det utviklet reparasjonsmetoder som må følges til minste detalj. Vi utfører også bilpleie, som f.eks. polering av din bil, eller keramiskbehandling.

Videre er det viktig å opprettholde den opprinnelige komfort mht. støy og andre funksjoner. Våre opprettere og lakkerere er utdannet for nettopp slike oppdrag.

Vårt merkeverksted kjenner Ford, Suzuki og BYD, vi utfører alle mulige servicer og reparasjoner på raskaste og beste måte i eit topp moderne verksted med topptrente medarbeidere.

Har du avtale om leiebil med ditt forsikringsselskap ordnar vi det praktiske.

Avtaleverkstad: Sparebank1, Gjensidige, If, Storebrand, Tryg, Frende, KLP, DNB

Periodisk kjøretøykontroll

EU-kontroll, eller periodisk kjøretøykontroll som er den korrekte benevnelsen, har til hensikt å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark.

Biler som er fire år skal gjennomgå periodisk kjøretøykontroll ved verkstad godkjent av Statens Vegvesen. Deretter skal bilen kontrollerast kvart anna år. Vårt verkstad er godkjent av Statens Vegvesen til å utføre kontrollen.

Skulle det være behov for reparasjonar eller utbetringar, kan vi gi deg et godt tilbod på dette. På denne måten vil du kunne spare tid og pengar ved å få alt utført samtidig, og utan at bilen må inn til ny etterkontroll. Viss du ønskjar å ha bilen minst mulig på verkstad i løpet av året, foreslår vi at du legger det årlige service/driftsettersyn til same dag som kjøretøykontrollen.

Kontakt oss for pristilbod og bestilling av time på kjøretøykontroll og service.

Originaldeler og tilbehør til din Ford, Suzuki og BYD

ORIGINALDELER

Vi bruker originale deler til din bil. De er laget med samme krav til kvalitet og presisjon som de delene bilen ble bygget av. Det er disse høye kravene fra Ford, Suzuki og BYD som etter hvert har gitt oss dokumentasjon fra flere uavhengige tester verden over på at vår kvalitet er høyere enn våre konkurrenter. Bare Ford/Suzuki/BYD deler gir deg en sikkerhet for at alt fungeres som det skal.

FORD/SUZUKI/BYD TILBEHØR

Du har en unik mulighet for å sette ditt personlige preg på din Ford/Suzuki/BYD. Velg mellom et rikholdig utvalg av praktiske løsninger spesielt tilpasset Ford/Suzuki/BYD. For deg som ønsker det lille ekstra, kan vi tilby felger, dekor, spoilere og andre flotte detaljer.

ØVRIGE BILMERKER/DELER

Vi skaffer selvsagt originaldeler til øvrige bilmerker, samt uoriginale bildeler dersom det er ønskelig. Les mer om våre øvrige leverandører..

Dekk

ØMV har samarbeidsavtale med Super Dekk og Continental

ØMV har samarbeidsavtale med Super Dekk. Dekk-kjeden Super Dekk Service ble startet i Norge den 1.9.1998 med 70 medlemsbedrifter tilknyttet kjeden. Ved inngangen til 2009 er 205 Superdekk verksteder i Norge. Som følge av samarbeidet med Super Dekk kan ØMV tilby et bredt utvalg av dekk til gunstige priser og god kvalitet. Gjennom Super Dekk forhandler vi blant annet dekkmerkene under.

ØMV forhandler også Continental dekk. Dette er er en annerkjent dekkprodusent som produserer dekk med høy kvalitet. Trenger du råd og veiledning om dekk ta turen innom ØMV å snakk med våre ansatte som har kompetanse på området.

Kontaktpersoner

Bjørn Olav Torpe

Bjørn Olav Torpe

Bilverksted

Tlf: 416 27 303
bot@omvas.no

Geir Arne Fasteland

Geir Arne Fasteland

Karosseri

Tlf: 920 86 466
gaf@omvas.no

Thorvald Langeland

Thorvald Langeland

Delelager/dekk

Tlf: 932 47 592
tl@omvas.no

Kontakt oss

Tlf: 56 55 03 00

Adresse

Lundanes 2

5610 Øystese

Postadresse

Postboks 93
5604 Øystese

Åpningstider ØMV Bilsenter

Man: 07:30–16:00

Tir: 07:30–16:00

Ons: 07:30–16:00

Tor: 07:30–18:00

Fre: 07:30–16:00

Lør: 10:00–13:00

Søn: Stengt

Adresse

Lundanes 2

5610 Øystese

Postadresse

Postboks 93
5604 Øystese

 

Åpningstider ØMV Bilsenter

Man: 07:30–16:00

Tir: 07:30–16:00

Ons: 07:30–16:00

Tor: 07:30–18:00

Fre: 07:30–16:00

Lør: 10:00–13:00

Søn: Stengt

Send en melding

4 + 11 =

Pin It on Pinterest